Dagsprogram
 • Dagsprogram:

  07:30 - 08:00 Vekking
  08:00 - 09:00 Frokost
  09:30 Bussene går til breen
  10:00 - 16:00 Instruksjon i parken
  16:00 - 16:30 Buss tilbake til campen
  16:30 - 17:00 Buss til Jondal for shopping
  17:00 - 18:00 Middag
  16:30 - 23:00 Gratis internet-cafe
  16:00 - 23:00 Skating m/ instruksjon
  19:00 - 21:00 Evt. BBQ
  16:00 - 23:00 Xbox, PlayStation og Wii, surf, skate og snow videos
  16:00 - 20:30 Div. konkurranser m/ bra premier
  23:00 - 24:00 Leggetid

 • Huskeliste

  Sko & utstyr, evt. hjelm (kan også lånes gratis)!
  Varme klær, luer, votter, stillongs m.m. Det kan snø på Folgefonna om sommeren!
  Toalettsaker
  Sovepose
  Hodepute til sengen
  Sommerklær
  Regntøy og gummistøvler (vi er på Vestlandet!)
  Skateboard og beskyttelse
  Evt. våtdrakt, hvis du har, til wakeboarding
  Lommepenger til mat og godteri (NB! Vi tar ikke kort)
  Solkrem, gjerne med høy faktor, sola er sterk på breen
  Solbriller
  Badetøy
  Fiskestang hvis du vil, det er masse ørret i vannet!
  Fotoapparat! Gode sommerminner er kjekt å ha :)
  Mobiltelefon og lader
  iPad eller liknende (vi har GRATIS trådløst nett fra ice.net med oss i år!) GODT HUMøR! Hvis du mener vi har glemt noe viktig under huskelista,
  så send en email til post@folgefonna.no!

Informasjon til foreldre og foresatte
 • Til foresatte/foreldre:

  Kjære foreldre/foresatte, velkommen til Folgefonna summer camp, vi ønsker å tilby en trygg og god opplevelse for barna deres. Vi har lang erfaring og har arrangert campen siden 1995. Hvis dere har spørsmål vennligst ta kontakt på epost eller telefon. Kontaktopplysningene finner du på kontaktsiden.

 • Aktiviteter

  Hver uke arrangerer vi en rekke aktiviteter, her får du muligheten til å bli bedre kjent med andre jenter og gutter som har samme interesser. Av aktiviteter på campen blir det som før, 5 mini-ramper ute, 16 store trampoliner, wakeboarding, windsurfing, bading, fisking, volleyball, fotball, TV-telt med de siste surf, skate og snow videos, Xbox med masse spill!, musikk og gratis internett-cafĂ©. Om ettermiddagen kan de som vil få med seg forskjellige miniforedrag med råd og tips om surfing, skateboarding, snowboarding og ski. Vi har neste års snowboard og ski fra forskjellige merker tilgjengelig for prøvekjøring. Deltakerne kan prøvekjøre dette utstyret på dagtid, og det blir muligheter for å sjekke utstyret på ettermiddagen/kvelden. Det er opp til en hver enkelt å være med på alle aktiviteter inkludert programmet i bakken, men vi stiller krav om at alle må møte opp i bakken hver dag. Vi er her for å oppleve Folgefonna!

 • Innkvartering

  Vår hovedbase er på Espeland camping (20 min. fra breen) hvor alle camperne blir innlosjert i campinghytter og hus sammen med sine venner etter eget ønske. Hvem man bor sammen med ordnes ved ankomst. Husk å ta med egen sovepose og pute!

 • Mat og drikke:

  På camp området vil det være ett stort party-telt, som vil ha både kiosk og cafe. Alle som ønsker vår frokost & lunsj pakke kan kjøpe et matkort ved ankomst for kr 300,- Kortet gjelder for alle campdagene. Fra kl. 08.00 vil det være frokost med rundstykker, brød, frukt, yoghurt, melk, juice og div. varm drikke. Her får man smøre seg egen lunsj for å ta med på fjellet. Fra ca. kl. 17.00 vil det være salg av varm middag (IKKE inkl. i matkort). Da kommer vi til å ha dagens rett, samt hamburgere, pølser, salat, etc. I kiosken vil man kunne kjøpe brus, potetgull, sjokolade, is, kaker m.m. Vi gjør oppmerksom på at det også er muligheter for å få kjøpt seg noe å spise i skisenterets kafeteria på fjellet. Bussen kjører også for de som trenger det ned på butikken, etter dagens økt på fjellet.

 • Betingelser

  Når du melder deg på campen har du som deltaker det fulle ansvar for deg selv og ditt utstyr. Folgefonna Snowboard Camp som arrangør fraskriver seg alt ansvar for skader på personer eller utstyr som måtte skje. Det er trygt Deltakerne gjør alt på eget ansvar, og vi vil ikke tvinge noen til å gjøre de forskjellige aktivitetene under campen, da alt er frivillig. Minimums alderen for å delta på våre camper har vi satt til 11 år. Vi har et lite antall deltakere som er under dette, som vi har akseptert etter avtale med foreldrene. Vi gjør oppmerksom på at alle deltakerne vil ved ankomst bli introdusert til en campfunksjonær, som de kan kontakte hele døgnet hvis det oppstår problemer.
  Camp-pass og heiskort o.l. vil bli utlevert når du registrerer deg ved ankomst. NB! TAPT/MISTET HEISKORT VIL IKKE BLI ERSTATTET UTEN BETALING.

 • Betaling

  Kort tid etter at du har betalt fakturaen du mottok ved påmelding vil du motta en bekreftelse. Først når du har betalt vil din plass bli reservert i systemet. Beløpet på giroen gjelder kun for oppholdet, hytte og annet som beskrevet over. Hvis du velger å være med en av våre busser fra Oslo kommer det egen regning fra busselskapet. Les mer om dette under reiseinformasjon. Hvis du av en eller annen grunn får problemer med å betale, så ta kontakt med en av oss.