Dagsprogram
 • Dagsprogram:

  07:30 - 08:00 Vekking
  08:00 - 09:00 Frokost
  09:30 Bussene går til breen
  10:00 - 16:00 Instruksjon i parken
  16:00 - 16:30 Buss tilbake til campen
  16:30 - 17:00 Buss til Jondal for shopping
  17:00 - 18:00 Middag
  16:30 - 23:00 Gratis internet-cafe
  16:00 - 23:00 Skating m/ instruksjon
  19:00 - 21:00 Evt. BBQ
  16:00 - 23:00 Xbox, PlayStation og Wii, surf, skate og snow videos
  16:00 - 20:30 Div. konkurranser m/ bra premier
  23:00 - 24:00 Leggetid

 • Huskeliste

  Sko & utstyr, evt. hjelm (kan også lånes gratis)!
  Varme klær, luer, votter, stillongs m.m. Det kan snø på Folgefonna om sommeren!
  Toalettsaker
  Sovepose
  Hodepute til sengen
  Sommerklær
  Regntøy og gummistøvler (vi er på Vestlandet!)
  Skateboard og beskyttelse
  Evt. våtdrakt, hvis du har, til wakeboarding
  Lommepenger til mat og godteri (NB! Vi tar ikke kort)
  Solkrem, gjerne med høy faktor, sola er sterk på breen
  Solbriller
  Badetøy
  Fiskestang hvis du vil, det er masse ørret i vannet!
  Fotoapparat! Gode sommerminner er kjekt å ha :)
  Mobiltelefon og lader
  iPad eller liknende (vi har GRATIS trådløst nett fra ice.net med oss i år!) GODT HUMøR! Hvis du mener vi har glemt noe viktig under huskelista,
  så send en email til post@folgefonna.no!

Om Folgefonna Summer Camp
 • Velkommen

  Velkommen til sommerens største opplevelse! Kom til Folgefonna og opplev en annerledes uke, vær med en gjeng unge mennesker som har det gøy både i bakken og utenfor. Gjør noe annet enn å henge i byen eller reise på sydentur. Fra nå kan alle fra 11 år og oppover delta!

 • Aktiviteter

  De som besøker Folgefonna kommer alltid tilbake. Vi har holdt på siden 1995. Det er alltid nok å finne på i løpet av uka og de fleste reiser fra Fonna med minner og venner for livet! Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på, våre ansatte og ledere har lang erfaring og sørger for en trygg ramme rundt aktivitetene. Les for øvrig mer om våre betingelser lengre nede. Alle campere får en fast kontaktperson som kan nås på telefon gjennom hele uken. Vi har alltid voksne kontaktpersoner tilgjengelig, det skal være trygt å delta på camp!

 • Innkvartering

  Av aktiviteter har vi som før en stor innendørs skateboardramp og to miniramps ute, store trampoliner, wakeboarding, windsurfing, kiting, motorcross, bading (husk badetøy), fisking, volleyball, fotball. Alle aktiviteter samt programmet i bakken er det opp til en hver enkelt å være med på. Men vi stiller krav om at alle må møte opp i bakken hver dag, da vi alle er her for å oppleve Folgefonna.

 • Mat og drikke:

  På camp området er det 5 store party-telt, som vil ha både kiosk og cafe. Det er også muligheter til å lage mat selv i hyttene/leilighetene. Men husk at det er ikke stekeovn i camping-hyttene, kun kokeplater. Alle som ønsker vår frokost & lunsj -pakke, Må kjøpe et matkort på campen ved ankomst for 300 kr. Kortet gjelder for alle campdagene, f.o.m. tirsdag t.o.m. frokost på lørdagen. ¬†Middag kan kjøpes på campen, det koster 60 kr pr middag. Fra kl. 08.00 vil det være frokost med rundstykker, baguette, brød, frukt, yoghurt, melk, juice, div. varm drikke i mat-teltet. Her kan man smøre seg egen lunsj for å ta med på fjellet, det er inkl. i matkortet. Fra ca. kl. 17.00 vil det være salg av varm middag (ikke inkl. i matkort). Da kommer vi til å ha dagens rett, samt muligheter til å kjøpe hamburgere, pølser, salat, etc. Vegetarkost er ikke noe problem for de som ønsker det, men vennligst gi oss beskjed på forhånd. I kiosken vil man kunne kjøpe brus, potetgull, sjokolade, is, smågodt m.m. Vi gjør oppmerksom på at det også er muligheter for å få kjøpt seg noe å spise i skisenterets kafeteria på fjellet. Bussen kjører også for de som trenger det ned på butikken, etter dagens økt på fjellet..

 • Innkvartering

  Vår hovedbase er på Espeland camping (20 min. fra breen) hvor alle camperne blir innlosjert i campinghytter, hus, eller campingvogner, sammen med sine venner etter eget ønske. De som ønsker å bo sammen, får selvfølgelig det. All fordeling og innkvartering vil foregå samtidig med registreringen på ankomstdagen. Husk å ta med egen sovepose!

 • Internett

  WifiI år er vi så heldige og har fått med oss Kvamnet som hovedsponsor til campen. Kvamnet kobler oss GRATIS på Internett over deres fibernett! Slik får du mulighet til å holde venner oppdatert på Facebook eller Twitter om dine råeste hopp!

 • Betingelser

  Når du melder deg på campen har du som deltaker det fulle ansvar for deg selv og ditt utstyr. Folgefonna Summer Camp som arrangør fraskriver seg alt ansvar for skader på personer eller utstyr som måtte skje. Deltakerne gjør alt på eget ansvar, og vi vil ikke tvinge noen til å gjøre de forskjellige aktivitetene under campen, da alt er frivillig. Minimumsalderen for å delta på våre camper har vi satt til 11 år. Foreldrene til disse må forstå at selv om vi har et meget godt opplegg med oppsyn og kontroll. Vi gjør oppmerksom på at alle deltakerne vil ved ankomst bli introdusert til en campfunksjonær, som de kan kontakte 24 timer i døgnet hvis det oppstår problemer. Camp pass, heiskort etc. vil bli utlevert når du registrerer deg ved ankomst. NB! TAPT/MISTET HEISKORT VIL IKKE BLI ERSTATTET MED ET NYTT.