Velkommen

til Folgefonna

Om Folgefonna

Folgefonna er Norges tredje største isbre og ligger på Folgefonnhalvøya i Hardanger i Hordaland fylke. Isbreen er den sørligste i Norge og er en del av Folgefonna nasjonalpark.

Breen hadde i 2006 et samlet areal på 207 km². Breområdet er tredelt med Nordre Folgefonna (26 km²), Midtre Folgefonna (11 km²) og Søndre Folgefonna (167 km²). Breen har flere utløpere ned mot omliggende dalfører.

De mest kjente er Bondhusbreen, Buerbreen og Blomstølskardsbreen. Høyeste punkt var 1651 moh i 2007. Istykkelsen er målt opptil 375 m. Les mer...

Fotogalleri

Meld deg på her

Årets beste opplevelse!

Trykk her

Check Out
Ny park!

Ny park hver camp

Les mer om campen. Vi lager en fet, ny park hvert år for både ski og snowboardkjørere! Etter en lang dag i bakken er det mange andre aktiviteter du kan være med på fra skating til surfing!

LES MER

Aktiviteter
Snø og sol!

Aktiviteter i bakken.

Alle aktiviteter samt programmet i bakken er det opp til en hver enkelt å være med på. Men vi stiller krav om at alle må møte opp i bakken hver dag, da vi alle er her for å kjøre ski eller snowboard.

LES MER

Foreldre
Informasjon

Viktig info

Velkommen til Folgefonna summer camp, vi ønsker å tilby en trygg og god opplevelse for barna deres. Vi har lang erfaring og har arrangert campen siden 1995.

LES MER